Τετάρτη, Αυγούστου 22

ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΒΕΡΝΙΚΙΩΝ


Η τελευταία λέξη της μόδας  και το οποίο λανσάρουν αρκετές εταιρίες είναι το βερνίκι  τοπ που βάζουμε στη κορυφή  να έχει το μεγάλο μεγέθους  glitter. Είναι μια νέα μόδα και το οποίο λέγεται «βερνίκι top -  περιγράμματος  λάμψη με glitter ». Ακόμα θα βρείτε αρκετά βερνίκια με χρώμα αναμεμειγμένα  με μεγάλα  glitter.





ΒΡΑΒΕΙΟ

Αυτό το υπέροχο βραβειάκι μου το χάρισε μια συμπαθέστατη  φίλη μου η Demi έχει ένα υπέροχο blog  http://www.beautyandthemist.com που αξίζει να επισκεφτείτε. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκε και μου το πρόσφερε.  


Κυριακή, Αυγούστου 5

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ CΗΙΝΑ GLAZE ΣΥΛΛΟΓΗ BOHEMIAN ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012

Έφτασε η αναμενόμενη συλλογή ''BOHEMIAN'' της China Glaze και πωλείται στα καταστήματα φτάνει να σας πω ότι η ίδια αλλά και άλλες συλλογές που έχουν αυτό το στυλ της συλλογής έγιναν ανάρπαστες και εξαντλούνταν  από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας τους. Εδώ μπορείτε να τα δείτε φορεμένα και να κρίνεται εάν σας αρέσουν η όχι, όπως και να έχει η επιλογή είναι δικιά σας. Να γνωρίζετε ότι αλλάζει σημαντικά η απόχρωση όταν περνάμε τρεις στρώσεις το αποτέλεσμα βγαίνει ποιο σκούρο. Οι παρακάτω φωτογραφίες έχουν τρεις στρώσεις ενώ στα tips (ψεύτικα νύχια) θα δείτε και τις άλλες στρώσεις για να καταλάβετε την διαφορά.

 deviantly daring
 no plain jane
rare and radiant 
 swanky silk
 unpredictable
want my bawdy