Δευτέρα, Ιουλίου 16

CΗΙΝΑ GLAZE ΣΥΛΛΟΓΗ BOHEMIAN ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012


Άλλη μια εκπληκτική συλλογή για το φθινόπωρο  έρχεται να μας προσφέρει η εταιρία China Glaze με το όνομα  "Bohemian". Είναι βερνίκια δίχρωμα με ιριδίζουσα μορφή, είναι κοντά στο στυλ με τα ολόγραμμα βερνίκια που σας είχα παρουσιάσει, αναδεικνύουν δυο αποχρώσεις, αυτά θα λέγαμε ότι κάνουν ειδικά εφέ και παρουσιάζονται σαν βερνίκια μεταλλικά καθρέφτη.  Τα χρώματα που ακτινοβολούν αναλόγως πως το βλέπεις και πως χτυπάει το φως της ημέρας πάνω τους  κάνουν διάφορες μαγευτικές αποχρώσεις και απογειώνουν τις αισθήσεις. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο 2012. Περιμένω να μου έρθει η παραγγελία για να σας τα παρουσιάσω και να τα δείτε και πως δείχνουν φορεμένα στα νύχια.












ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Unpredictable – Πράσινο
Rare & Radiant – χρυσό 
Swanky Silk – Λαμπερό μπεζ με  ροδάκινο 
No Plain Jane – Λεβάντα-ροζ 
Want My Bawdy – Μπλε του ζαφειριού 
Deviantly Daring – Τιρκουάζ σκούρο με τόνους πράσινου
Unpredictable  – Πράσινο 
Rare Radiant  – χρυσό 
Swanky Silk – Λαμπερό μπεζ με  ροδάκινο
No Plain Jane – Λεβάντα-ροζ
Want My Bawdy – Μπλε του ζαφειριού
Deviantly Daring – Τιρκουάζ  με τόνους πράσινου

Κυριακή, Ιουλίου 15

ΒΡΑΒΕΙΟ LIEBSTER

Αυτό το υπέροχο βραβειάκι μου το χάρισε η Βάνα έχει ένα υπέροχο blog                                                http://glykoparamithenia.blogspot.gr   που  έχει πολύ ωραία και ενημερωτικά  post. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκε και μου το πρόσφερε.  


Τρίτη, Ιουλίου 10

CΗΙΝΑ GLAZE ΣΥΛΛΟΓΗ SAFARI ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012


Φθινοπωρινή συλλογή  από την China Glaze έρχεται με δώδεκα εντυπωσιακές αποχρώσεις και λέγεται  σαφάρι επομένως καταλαβαίνεται τα χρώματα θα είναι κοντά σε αποχρώσεις  πράσινο, καφέ, κόκκινο και χρυσό. 
 Η μοντέρνα και ενδιαφέρουσα συλλογή  Safari  θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο. 






ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΚΝΕΙΟΥΝ

I'm Not Lion - I Herd That - Kalahari Kiss - Desert Sun
I'm Not Lion . ‘Εχει εξαιρετική λάμψη, αλλάζει χρώματα ανάλογα με το πώς το βλέπουμε. Μερικές φορές μοιάζει με ένα χρυσό φως με μια ελαφρώς πράσινη χροιά, μερικές φορές μοιάζει με γκρι ή σαμπανιζέ με ασημί πινελιές. Πιο πολύ έχει  λάμψη χρυσό - ασήμι είναι περίπου σαν λάμψη ολόγραμμου  βερνικιού.
I Herd That. Μίγμα από μερικά διαφορετικά χρώματα glitter, όλα το ίδιο μέγεθος. Βλέπω κυρίως χρυσό και  χαλκό, αλλά υπάρχει και ένα κομμάτι της ολογραφικής λάμψης σε ματ φινίρισμα. Φαίνεται εξίσου εκπληκτικό με το φυσικό τελείωμα του. Τα νύχια δείχνουν να έχουν λάμψη , αλλά φαίνεται κοκκώδες, όπως τα νύχια σας με επικάλυψη χρυσή ζάχαρη. Ένα πολύ καλό μυστικό το οποίο μπορείτε να δείτε πως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι να μην βάλετε τοπ όταν τελειώσετε και θα δείτε ένα φανταστικό ματ αποτέλεσμα.
Kalahari Kiss.  Ένα άλλο παράξενο βερνίκι! Η εταιρία υποστηρίζει την απόχρωση ως  το χρώμα της καμήλας δηλαδή σαν ένα ελαφρύ καφέ- μπεζ, εμένα μου φέρνει πιο πολύ σε κίτρινο μουντό.
Desert Sun .  Έχει απόχρωση  καραμέλα με πορτοκαλί,  φαίνεται σαν  πορτοκαλί με ροζ.  Είναι πολύ περίεργο, αλλά  δροσερό.

Elephant Walk - Exotic Encounter - Jungle Queen - Call Of The Wild
Elephant Walk.  Στο φως φαίνεται σαν  γκρι, ενώ σε άλλα φώτα  φαίνεται εντελώς πράσινο, δείχνει σαν  γκρι γραφίτη, με ένα τόνο πράσινο.
Exotic Encounter. Αυτή είναι μια πράσινη απόχρωση θα έλεγα δεν δείχνει καθαρή και φαίνεται λίγο μουντή.
Jungle Queen.   Είναι μια  γκρι - μωβ με φωτεινή ροζ και μοβ λάμψη.  Αυτό το χρώμα φαίνεται πολύ θολό και μουντό σαν να έχει κάτι πάνω του και να μην το αφήνει να αναδειχτεί. Όταν βρεθείτε  στον ήλιο τότε θα αναδείξει αυτή την μοβ λάμψη που θα αναδεικνύεται από το γκρι.
Call Of The Wild.  Πολύ σκούρο μπορντό-καφέ σε κρέμα.
Manhunt - Purr-fect Plum - Prey Tell - Adventure Red-y
Manhunt.  Φωτεινό μπλε κρέμα
Purr-fect Plum.  Σκούρο μοβ.  
Prey Tell Σκούρο καφέ-κόκκινο στο χρώμα του αίματος.
Adventure Red-y. Σκούρο κόκκινο  κρέμα

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ I Herd That ΜΕ ΤΟΠ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠ















Δευτέρα, Ιουλίου 9

ΒΕΡΝΙΚΙΑ OPI ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2012


Για τη σεζόν φθινόπωρο, η μάρκα OPI  λανσάρει μια συλλογή βασισμένη και εμπνευσμένη από μια συναρπαστική περιοδεία στη Γερμανία όπως και το σήμα είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαϊκή χώρα για το 2012. Η συλλογή Γερμανία 2012 διατίθεται με 12 αποχρώσεις και ακολουθεί τις νέες τάσεις της μόδας .



ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

My Very First Knackwurst
Don't Pretzel My Buttons
Berlin There Done That 
Dont Talk Bach to Me
Nein! Nein! Nein! OK Fine!
Schnapps Out of It
Suzi & The 7 Dusseldorfs
Every Month is Oktoberfest
Unfor-greta-bly Blue
Deutsch You Want Me Baby
Danke-Shiny Red
German-icure by OPI


ΒΡΑΒΕΙΟ LIEBSTER

Αυτό το υπέροχο βραβειάκι μου το χάρισε μια συμπαθέστατη  φίλη μου η Γιώτα έχει ένα υπέροχο blog  http://yinnyan.blogspot.gr/ με πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες και post. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκε και μου το πρόσφερε.