Τρίτη, Φεβρουαρίου 28

ΜΑΓΙΚΑ ΝΥΧΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ

ΗΛΙΑΚΑ ΔΙΔΥΜΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ


Έχετε βαρεθεί το χρώμα των νυχιών σας. Τώρα μπορείτε να έχετε δύο αποχρώσεις σε ένα νύχι.  Γνωρίστε το δίδυμο βερνίκι νυχιών  που αλλάζει χρώμα, ενώ μπορείτε να το φοράτε! Στην ουσία είναι ένα βερνίκι νυχιών με δυο αποχρώσεις,   αυτό που φαίνεται και αυτό στο οποίο μετατρέπεται  και τα οποία χρησιμοποιούνε τεχνολογία SolarActive έτσι όταν εκτίθεται τα νύχια σε υπεριώδη ακτινοβολία αλλάζουνε χρώμα περίπου σε 5 λεπτά εάν τα χτυπήσει το φως του ήλιου αλλάζει πιο γρήγορα μέσα σε δευτερόλεπτα. Εάν επιστρέψεται σε εσωτερικό χώρο επανέρχεται στην αρχική του απόχρωση. Ιδανικό για την μετάβαση από ημέρα σε βράδυ έχετε διαφορετική απόχρωση που μένει.

Πως γίνεται η εφαρμογή:
Περνάτε βάση πρώτα,  μετά δύο στρώσεις από το ίδιο βερνίκι και βάζετε top το οποίο σε αυτά τα βερνίκια είναι το ίδιο με την βάση.

Οι συλλογές που διατίθενται έχουνε ένα ευρύ φάσμα των αποχρώσεων που εκτείνονται από  χρυσαφί σε μωβ, από ασημί σε κόκκινο και άλλες αποχρώσεις  στα χρώματα, μπλε, ροζ, κίτρινο, πράσινο, μαύρο, καφέ, γκρι κ.α. Κυκλοφορούνε από διάφορες εταιρίες όπως η ''TWIN COLOR'', ''BLAZE'', ''DEL SOL''  κ.α. Είναι απολύτως ασφαλή, φιλικά προς το περιβάλλον και δεν περιέχουνε , Τολουίνη,dbp και φορμαλδεΰδη.
    Δοκιμάστε το και εντυπωσιάστε!

    Σάββατο, Φεβρουαρίου 25

    ΜΟΔΑ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ

    ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ
      Έχετε ακούσει τώρα τελευταία για τα μαγνητικά βερνίκια. Συγκεκριμένα τα ονομάζουν ως ''μανό με μεταλλικά ρινίσματα'' που με τη βοήθεια ενός ειδικού μαγνήτη επιτρέπει τη δημιουργία σχεδίων πάνω στο νύχι.
      Κυκλοφορούν στο εμπόριο και μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Έχουνε βγάλει αρκετές εταιρίες μαγνητικά βερνίκια όπως η ιταλική LAYLA η LCN αλλά και αρκετές ακόμα. Μερικές εταιρίες έχουνε τον μαγνήτη στο καπάκι εξωτερικά πάνω από το κανονικό που είναι για να το κλείνεις και έχει και σκαλοπατάκι για να ακουμπάει πάνω στο δάχτυλο για να μην έρχεται σε επαφή με το βερνίκι  και άλλες το αγοράζεις ξεχωριστά και είναι σε πλακέ σχήμα (φωτό) .
      Η μέθοδος είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει από όλες  μας. Βάζετε την βάση σας και μετά περνάτε μια στρώση από το μαγνητικό βερνίκι  και το αφήνετε να στεγνώσει καλά. Μετά περνάτε την δεύτερη στρώση και αμέσως τοποθετείτε το καπάκι πάνω από το δάχτυλο,  κάνετε αυτό γρήγορα ενώ το βερνίκι είναι ακόμα υγρό για να βγει το αποτέλεσμα καλό και να δουλέψει ο μαγνήτης, πρέπει να δουλεύετε σε κάθε ένα δάχτυλο ξεχωριστά. Οι στρώσεις που βάζετε αν θέλετε δοκιμάστε να είναι η μια κάθετη και η άλλη οριζόντια ή και οι δυο προς την ίδια κατεύθυνση.

      Το κρατάτε για 4-5 δευτερόλεπτα, εάν θέλετε ποιο έντονες κυματιστές γραμμές το κρατάτε εως 8-10 δευτερόλεπτα και μετά το σχέδιο είναι έτοιμο! Μόλις στεγνώσει περάστε από πάνω  top coat .
      Το σχέδιο, ανάλογα με το πόσο αφήνετε τον μαγνήτη, γίνεται όλο και πιο έντονο. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην τον αφήσετε πάρα πολύ, γιατί υπάρχει περίπτωση να "τραβήξει" το βερνίκι από το νύχι και θα χαλάσει το σχέδιο σας. Επίσης η τελευταία στρώση να είναι λίγο γεμάτη  . Αφαιρέστε το βερνίκι από τα νύχια σας  με ασετόν.
      Αυτό  γίνεται γιατί το βερνίκι έχει ειδικά  μεταλλικά σωματίδια και  έχει επίδραση από τις μαγνητικές δυνάμεις.  Όπως ο μαγνήτης κρατιέται πάνω από το βερνίκι, τα ρινίσματα σιδήρου έλκονται προς το μαγνήτη και δημιουργούνε  ένα εκπληκτικό τελείωμα.

      Οι μαγνήτες που πηγαίνουν με αυτά έρχονται σε δύο σχέδια.  Ένα διαγώνιο που τις κυματοειδής γραμμές τις δίνουμε εμείς προς όποια γωνία και   κατεύθυνση θέλουμε και ένα σε σχήμα αστεριού.

      Φαντασία να έχετε και κάνετε συνδυασμούς με  χρώματα και σχήματα.

      Τετάρτη, Φεβρουαρίου 22

      MAKE UP

      ΦΟΝ ΝΤΕ ΤΕΝ (ΜΑΚΕ  UP = ΚΑΛΥΨΗ )

      Τι είναι?
      Είναι κρεμώδη προϊόντα για την περιοχή του προσώπου, κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις του δέρματος από όλες τις εταιρείες καλλυντικών και αποσκοπούν στην κάλυψη των μικροσκοπικών ελαττωμάτων .
        Πως χρησιμοποιείτε?
        Το κατάλληλο για το δικό σας τύπο δέρματος φον ντε τεν θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας απαλότητα , τέλεια όψη και μια λαμπερή εμφάνιση καλύπτοντας τις ατέλειες και δημιουργώντας  μία καλή βάση για το μακιγιάζ.Η σωστή φόρμουλα και το σωστό τελείωμα είναι το ίδιο σημαντικά όσο και οι σωστές αποχρώσεις. Πρέπει, λοιπόν, κατ’ αρχήν να αποφασίσουμε αν θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι δροσερό, ματ ή ημι-ματ. Έπειτα, θα επιλέξουμε μια ενυδατική φόρμουλα, αν η επιδερμίδα μας είναι ξηρή, ή μια μη λιπαρή  εάν η επιδερμίδα μας γυαλίζει.


        Πώς το εφαρμόζουμε?
        Χρησιμοποιούμε ένα παχύ πινέλο για πιο φυσικό τελείωμα ή ένα ειδικό σφουγγαράκι για πιο δραστική επικάλυψη. Σε λιπαρές επιδερμίδες το απλώνουμε με στεγνό σφουγγαράκι, ενώ σε ξηρές με νωπό και το ταμπονάρουμε με τα δάχτυλα.
          Που το βρίσκουμε?
          Στα καταστήματα με είδη καλλυντικών  θα βρούμε πολλά είδη από επώνυμες εταιρείες. Προτιμούμε αυτά που έχουν και αντηλιακά φίλτρα προστασίας, για να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από την ηλιακή ακτινοβολία, όλο το χρόνο. Επιλέγουμε φον ντε τεν που περιέχουν συστατικά τα οποία εξασφαλίζουν ελαστικότητα στο δέρμα και επιτρέπουν την ελευθερία των κινήσεων του προσώπου σαν να μη φορούσατε καθόλου μέικ απ.





          Τι χρώμα να επιλέξω?
          • Για ξανθά μαλλιά επιλέγουμε φον ντε τεν που ροδίζει.
          • Για μαύρα μαλλιά προτιμούμε τις μπεζ και βερικοκί αποχρώσεις.
          • Για καστανά μαλλιά και μάτια διαλέγουμε μπεζ ή μπρονζέ αποχρώσεις.

          Σε ποιες μορφές κυκλοφορεί?

          STICK
          Είναι πιο «βαρύ» και καλύπτει καλύτερα . Συνιστάται για βραδινές εξόδους . Το μεγάλο προτέρημα του είναι πως χωράει παντού και απλώνεται γρήγορα και εύκολα
            OIL FREE
            Είναι ματ και στεγνώνει γρήγορα . Είναι ιδανικό για μεικτές ή λιπαρές επιδερμίδες, αλλά και για το καλοκαίρι.


              PANCAKE
              Είναι ένας τύπος φον ντε τεν για επικάλυψη τύπου «μάσκας» . Καλύπτει σοβαρά προβλήματα , όπως εγκαύματα , ουλές κ.ά. Χρησιμοποιείτε στο θέατρο και την τηλεόραση.
                ΥΓΡΟ
                 Είναι  πιο light μορφή από τις άλλες . Δίνει λάμψη στο ξηρό δέρμα και φοριέται από το πρωί . Η υφή του είναι μεταξύ γαλακτώματος και κρέμας.

                Κυριακή, Φεβρουαρίου 19

                ΚΡΑΚΕΛΕ - CRACKLE

                ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΑΚΕΛΕ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
                Το κρακελέ επιτυγχάνεται με δύο βερνίκια διαφορετικού χρώματος και είναι το σπάσιμο (ρωγμές) του χρώματος  όταν το προσθέτουμε πάνω σε μια ειδική βάση με άλλο χρώμα,  το πόσο μεγάλα ή πόσο μικρά θα είναι τα σπασίματα δεν μπορούμε να το καθορίσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων όπως μαύρο με χρυσό,μαύρο με φούξια,μαύρο με άσπρο που είναι και το κλασικό ή ακόμα και κόκκινο με χρυσό ή όποιο συνδυασμό  πιστεύετε σας ταιριάζει. Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι ότι πρέπει να αφήσουμε τη βάση να στεγνώσει και να είναι εντελώς ξηρή γιατί  αλλιώς το αποτέλεσμα  κρακελέ  δεν θα λειτουργήσει. Θα ήθελα να συστήσω, επίσης, από πάνω να είναι πολύ λεπτή η στρώση κρακελέ για να έχετε  καλύτερα αποτελέσματα και μια ωραία τελική επίστρωση top για την προστασία του μανικιούρ. Στο εξωτερικό θα το συναντήσετε σαν ονομασία κροκό -  κροτάλισμα και άλλες παρόμοιες ονομασίες. καλή σας μέρα!!!

                Παρασκευή, Φεβρουαρίου 17

                NAILS - ΣΕ 5' ΛΕΠΤΑ ΕΤΟΙΜΗ

                ΠΩΣ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ
                • Εάν δεν έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε από το εμπόριο ανεμιστήρα νυχιών μπορείτε αφού βάψετε τα νύχια σας να τα αφήσετε 2 λεπτά και μετά τα βάζετε σε παγωμένο νερό και στεγνώνουν πάρα πολύ γρήγορα. Μην δοκιμάζετε με το πιστολάκι γιατί μερικά βερνίκια έχουνε την ιδιότητα να φουσκώνουνε ή θαμπώνουν και χαλάει το χρώμα.

                Πέμπτη, Φεβρουαρίου 16

                ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 2012

                Άνοιξη και Καλοκαίρι 2012 Νυχιών Τάσεις.
                                                        

                Σχέδια νυχιών Avant Garde αποκλειστικά για εσάς τι είδαμε και ακούσαμε από το διάδρομο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, παρουσιάστηκαν  καρό σχέδια, ακόμη και περίπλοκα σχέδια δαντέλα. Η εμφάνιση των σχεδίων χαρακτήρισε τα νύχια ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για την εποχή. Στην πραγματικότητα τα σχέδια νυχιών και η σωστή απόχρωση έχουν γίνει τόσο σημαντικά στην γυναίκα που προσελκύουν την προσοχή των ανθρώπων, αλλά και διακριτικά τονίζουν εξαίσια γεύση του στυλ. Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να ασχολείται με τα νύχια όσο θα πάρει μια νέα τσάντα ή παπούτσια. Μάλιστα πολλοί γνωστοί του χώρου στα θέματα μακιγιάζ κάνουνε συνδυασμούς τα σχέδια και την απόχρωση των νυχιών με την εμφάνιση του κραγιόν ή του συνολικού μακιγιάζ.


                Τι θα φορεθεί:

                • Μοναδικά Σχέδια νυχιών σε Καρό , Δαντέλα, πουά κλπ.
                • Αντίστροφη γαλλική
                • Μεταλλικές Αποχρώσεις
                • Σχέδια glitter
                • Γυμνά Χρώματα
                • Ταίριαξε το χρώμα των νυχιών σας με κραγιόν και σκιά
                • Έντονα Χρώματα

                NEW SPRINGS O.P.I. COLORS NAILS 2012

                ΒΕΡΝΙΚΙΑ O.P.I.  ΑΝΟΙΞΗ 2012 

                H O.P.I. παρουσιάζει για την Ανοιξη 2012 μια συλλογή που είναι εμπνευσμένη από τα μπαλέτα της Νέας Υόρκης. Η συλλογή περιλαμβάνει 6 νέες υπέροχες απαλές αποχρώσεις, από  ροζ,  γκρι,  λιλά και ασημί με glitter  χρώματα που εμπνέονται από τις μπαλαρίνες.
                Η γνωστή μάρκα δεν σταματάει όμως εδώ έχει ήδη δημιουργήσει μια νέα συλλογή για το επερχόμενο έτος. Αυτό το διάστημα παρουσιάζει μια συλλογή που έχει πάρει την έμπνευση σε όλη τη διαδρομή από την Ολλανδία και έχει ως στόχο να μας μαγέψει με 12 καταπληκτικά νέα χρώματα για μια γρήγορη και αποτελεσματική ώθηση στο στυλ. Η άνοιξη είναι η εποχή των χρωμάτων, και η Συλλογή Ολλανδία παρέχει μια σειρά από ροζ, κοράλλι και πορτοκαλί αποχρώσεις που αιχμαλωτίζουν αυτή την ενέργεια. Τα φωτεινά βερνίκια συνδυασμένα ουδέτερα σε νέες παραλλαγές, όπως το κόκκινο πηλό και η πράσινη θάλασσα. "
                Τα αστεία ονόματα που αναφέρονται παρακάτω παρουσιάζουν γνωστά ολλανδικά σύμβολα σε μια καινούρια διάσταση. Ματ ή γυαλιστερές, καθεμία από τις σκιές που περιλαμβάνονται στη συλλογή έχει μια μοναδική αφή. Εδώ είναι μερικές από τις σκιές  που θα είστε σε θέση να περάσετε τα νύχια σας με:

                Gouda Gouda Δυο Παπούτσια - Μια ενδιαφέρουσα ρόδινη απόχρωση
                Ξύλινα παπουτσιών ήθελα να ξέρω; - Ένα υπέροχο απαλός τόνος σοκολάτας-καφέ
                Δεν δίνω ένα Ρότερνταμ! - Μπλε τόνος απαλός
                Μια ζαριά στη Χάγη - Ένα υπέροχο πορτοκαλί χρώμα
                Ταχύτερη Suzi πεντάλ! - Μια σφοδρή επιθυμία-αντάξια ροζ απόχρωση λεβάντα απαλή
                «Ολλανδικό αγαπάτε Ακριβώς ΟΠΙ; - Ένα πλούσιο χρώμα δαμάσκηνου
                Ευχαριστώ WindMillion - Μια ανεμοδαρμένη θάλασσα πράσινο χρώμα
                Κόκκινα φώτα μπροστά ... Πού; - Ένα πανέμορφο κόκκινο κοράλλι τόνο
                Φίλησέ μου τις τουλίπες μου - Κοριτσίστικη με καυτό ροζ τόνο
                Vampsterdam - Μια σαγηνευτική  βαθιά  μωβ σκιά
                Έχω Πρόβλημα Ρέγγα - Μια απαλή  πράσινο-μπλε απόχρωση
                Μήπως πήρε το αυτί σας "Σχετικά με τον Βαν Γκογκ; - Μια μοντέρνα αμμώδη σκιά μπισκότου

                Η συλλογή Ολλανδία θα είναι διαθέσιμα προς πώληση ξεκινώντας τις 8 Φεβρουαρίου 2012.

                NEW SPRINGS COLORS NAILS 2012 - YSL - NICOLE by OPI - ZOYA

                ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ - YSL - NICOLE by opi - ZOYA

                Η συλλογή Άνοιξη 2012 όλων των οίκων έχει χρώματα με αποχρώσεις του κρεμ, μπεζ, πράσινο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια δεν πρόκειται να βρει και να βάλει τολμηρά και εκκεντρικά χρώματα όπως το κλασικό κόκκινο και το κομψό κοραλί. Σας παρουσιάζω μερικές εταιρίες οι οποίες προσπαθούνε να κερδίσουνε με τις δικές τους δημιουργίες το γυναικείο κοινό.


                Η νέα περιορισμένη έκδοση Couture Manucure ( μέντα  πράσινο και chocolately καφέ) του οίκου Yves Saint Laurent ήρθε με δύο βερνίκια για να συμπληρώσει τη νέα συλλογή άνοιξη Look. Οι  χρωματικοί συνδυασμοί του οίκου είναι το ροζ, φούξια, μανταρίνι, πορτοκάλι, μέντα  πράσινο και chocolately καφέ.



                Η Kim Kardashian παρουσίασε την δική της σειρά βερνικιών  2012 με την ονομασία nicole σε συνεργασία με την opi.










                Ο οίκος Zoya παρουσιάζει  τα νέα χρώματα βερνικιών της άνοιξης 2012 και μαζι μία Sampler Collection είναι ένα ελκυστικό πακέτο που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε όλη την ανοιξιάτικη συλλογή της σε δειγματοληπτικά μπουκαλάκια .
                Η συλλογή περιλαμβάνει:





                 Bevin: ένα απαλό πράσινο φασκόμηλο κρέμα.











                Skylar: ένα επαργυρωμένο πλάκα μπλε μεταλλικό.











                Tru: ένα επίχρυσο μεταλλικό μωβ ορχιδέα.











                Lotus: ένα ελαφρύ μεταλλικό μωβ λωτού.










                Cho: βανίλια λάμψη μεταλλική.











                Farah: ένα μπεζ κρέμα latte.












                Επίσης συλλογές Άνοιξη 2012  έχει βγάλει η  DIOR , CHANEL  η BUTTER LONDON και αρκετοί οίκοι ακόμα.



                NEW SPRINGS COLORS NAILS 2012 - KINA GLAZE

                ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ - ΚΙΝΑ GLAZE  ΑΝΟΙΞΗ 2012



                H εταιρία Κίνα Glaze παρουσιάζει την συλλογή νυχιών άνοιξη 2012 εμπνευσμένη από την electropop. Είναι σε  12 νέες αποχρώσεις και θα αποτελείται από glitter και  κρέμες  τύπους βερνικιών.

                 Δείτε παρακάτω για να δείτε τις αποχρώσεις που διατίθενται στα καταστήματα αυτή την άνοιξη.



                • Κινητική Candy - κρέμα μωρού μπλε απαλό
                • Ηλεκτρικά Beat - σκονισμένη κρέμα σκούρο μπλε
                • Aquadelic - τυρκουάζ κρέμα
                • Gaga Πράσινο - κρέμα φωτεινό πράσινο
                • Sunshine Pop - τρεμοφέγγοντα κίτρινο
                • Τολμηρά χρώματα - κρέμα κόκκινο-πορτοκαλί
                • Wicked Style - κρέμα-ροζ τριαντάφυλλο
                • Fanatic Φούξια - κρέμα βαθύ φούξια
                • Gothic Lolita - τρεμοφέγγοντα μωβ σκούρο
                • Χορός μωρό - απαλό ροζ κρέμα
                • Γλυκό Hook - κρέμα πασχαλιά μωβ απαλό
                • Techno - απόλυτη λάμψη





                ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

                PRIMER
                Το primer δημιουργεί μια ομοιόμορφη βάση για αψεγάδιαστο μακιγιάζ, που διαρκεί ώρες. Μην ξεχνάτε λοιπόν να το χρησιμοποιείτε πριν από το φον ντε τεν, δίνοντας κυρίως έμφαση στα πιο  σκιερά σημεία του προσώπου, όπως η περιοχή κάτω από τα μάτια και τα πτερύγια της μύτης.
                  Τι είναι το primer?
                  Προϊόν σε ρευστή μορφή που έχει ως βάση τη σιλικόνη .
                    Τι κάνει?
                    Γεμίζει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει λεία επιδερμίδα. Έτσι, το φον ντε τεν εφαρμόζει τέλεια. Συγχρόνως απορροφά τη λιπαρότητα και συμβάλλει στο να διατηρηθεί ματ η επιδερμίδα. Αυτό σημαίνει και μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ.
                      Πώς Χρησιμοποιείται?
                      Απλώνεται μετά την κρέμα ημέρας και πριν από το φον ντε τεν σε όλο το πρόσωπο. Αν ετοιμάζεστε για βραδινό μακιγιάζ, μπορείτε να αντικαταστήσετε την ενυδατική σας κρέμα με το Primer και να συνεχίσετε με το φον ντε τεν.

                        Τετάρτη, Φεβρουαρίου 15

                        ΒΕΡΝΙΚΙΑ ESSIE - ΑΝΟΙΞΗ 2012

                        ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ
                        Φέτος αρκετές  γνωστές μάρκες παρουσιάζουνε τα ανοιξιάτικα χρώματα σε μανό και δίνουνε έμφαση στα δυνατά παστέλ που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας και ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις. Η νέα συλλογή της Essie για την Άνοιξη 2012, έχει τίτλο ''A Spring to Invest In'' και περιλαμβάνει  έξι ολοκαίνουργιες απoχρώσεις "Το 2012 είναι όλα σχετικά με το πράσινο χρώμα», λέει ο ιδρυτής της . Όποια και αν είναι τα γούστα σας θα βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει, με τις νέες αποχρώσεις της Essie τα άκρα σας θα δείχνουν πάντα άψογα και ντυμένα με την τελευταία τάση που επικρατεί. H ίδια η Έσι Βαινγκάρτεν αναφέρει :«Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από την αυτοπεποίθηση». Εμπνευσμένη από τις γυναίκες που προσπαθούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους και να φαίνονται glamour όλες τις ώρες της ημέρας.

                        Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

                        Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ

                        14 Φεβρουαρίου 2012
                        ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!
                        Εύχομαι σε όλες σας χρόνια  πολλά!!!!!..και επειδή μια μέρα σαν την σημερινή που πιστεύω όλες μας είμαστε ερωτευμένες και η κάθε μία με τον τρόπο της. Επειδή αρκετές  θα βγείτε για να διασκεδάσετε αλλά και σε όσες μείνουνε σπίτι για να το γιορτάσετε με τον καλό σας,  να σας προτείνω μερικές συμβουλές μακιγιάζ  και βάψιμο νυχιών. Ότι έχει να κάνει με μακιγιάζ έχω να σας προτείνω σκιά σε  αποχρώσεις  του  χρυσού και μπρονζέ τόνοι  που ανέκαθεν έδιναν εντυπωσιακό εφέ λάμψης στην επιδερμίδα, σε ρουζ βάλτε αποχρώσεις  απαλό ροζ και βερικοκί τόνοι που βοηθούν το πρόσωπο να δείχνει δροσερό και υγιές.  Στα χείλη σας βάλτε μια ελαφριά απόχρωση. .    
                        Στα νύχια σας μπορείτε να κάνετε ένα γαλλικό με συνδυασμό χρωμάτων , άλλη  μια πρόταση  είναι φούξια με ελαφρύ ροζ και σχέδιο ζέβρα  ή κόκκινο με διαγώνια γραμμή όπου το αλλο μισό θα είναι  με glitter χρυσό,  για μία πιο extreme εμφάνιση προτιμήστε τιρκουάζ με σχέδιο σε απόχρωση καφέ ανοιχτό μπορείτε να το κάνετε και τιγρέ. Σε μονόχρωμα έχω να σας προτείνω κόκκινο της φωτιάς με glitter  ή φούξια που λατρεύουνε τα αγόρια..... και οτιδήποτε άλλο πιστεύετε εσείς σας ταιριάζει .
                        Εγώ εύχομαι να τα περάσετε καλά και να αφεθείτε στη γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας του έρωτα.

                        Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

                        ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

                        ΠΟΙΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

                          Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε φυσική, σκούρα ή ανοιχτή απόχρωση, η επιδερμίδα σας θα σας υποδείξει ουσιαστικά ποια χρώματα ταιριάζουν καλύτερα στα νύχια σας. Συγκεκριμένα, οι γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα είναι καλύτερο να επιλέγουν μπεζ, σοκολατί και πιο σκούρες αποχρώσεις ταιριάζουνε καλύτερα αλλά και όσα βερνίκια έχουν ως βάση το κόκκινο. Αντίστοιχα, εκείνες που έχουν πιο σκούρο δέρμα είναι προτιμότερο να στραφούν σε ροζ , φούξια κ' πιο απαλούς χρωματισμούς.

                          Να θυμάστε πριν αρχίσουμε και βάφουμε τα νύχια μας  πάντα χρησιμοποιούμε βάση,  εάν τα νύχια μας ειναι μαλακά σκληρυντική βάση και εφόσον είναι πολύ μαλακά βάζουμε την βάση που είναι για το μόνιμο , αφού τελειώσουμε βάζουμε top και λίγο λαδάκι στο περίβλημα από το νύχι.

                            ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ


                            • Καλημέρα κορίτσια!!!! Τίποτα δεν είναι πιο ερωτικό από ένα καλά διατηρημένο χέρι μιας γυναίκας, με λεπτά δάχτυλα και απαλό δέρμα . Ειδικά τα νύχια και το άμεσο περιβάλλον τους, η επιφάνεια των νυχιών και οι άκρες των δακτύλων, είναι τόσο ευαίσθητα που μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε άγγιγμα, μπορούν να αντιληφθούν τις παραμικρές λεπτομέρειες. Τα δάχτυλα και τα νύχια απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να παραμείνει αυτή η ευαισθησία, να είναι υγιή και ανθεκτικά ακόμα και στην καθημερινή ζωή.
                            • Mην ξεχνάτε να χρησιμοποιείται ειδικά γάντια όταν κάνετε τις δουλειές του σπιτιού καθώς η χρήση απορρυπαντικών αλλά και το ζεστό νερό απομακρύνουν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και προκαλούν σκάσιμο και αίσθηση τραβήγματος
                            • Η κρέμα χεριών είναι απαραίτητη και πρέπει να την βάζουμε πάντα.

                            ΓΑΛΛΙΚΟ LOOK


                            ΓΑΛΛΙΚΟ LOOK
                            καλημέρα κορίτσια!!!
                            ας μιλήσουμε για το κυρίαρχο γαλλικό Lοοk
                             
                            Το γαλλικό μανικιούρ - πεντικιούρ έχει πολύ καιρό που έχει έρθει στην Ελλάδα και  είναι μια εμφάνιση που μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τεχνητά νύχια με gel και σε φυσικό νύχι με συνδυασμούς χρωμάτων που είναι τωρα τελευταία και της μόδας αλλά και ως απλό - μόνιμο . Είναι εύκολη η σχεδίαση με ακρυλικό ή λευκό gel, που τα κάνει να μοιάζουν με φυσικά νύχια. Η ιδέα είναι να τα προσαρμόσετε: τεχνητά νύχια, νύχια με gel, με χρώματα, με κοσμήματα και Glitter εφέ.  Τα τζελ υπάρχουν σε λεπτές αποχρώσεις του ροζ, το οποίο βρίσκεται κοντά στο φυσικό χρώμα του νυχιού αλλά και με glitter,  και η επιδερμίδα λάμπει, με τη χρήση λευκού μαλακού χρώματος μέχρι εξαιρετικά μοντέρνο λευκό ή διαφανή επέκταση gel με glitter. Το πλεονέκτημα μοντελοποίησης νυχιών σε γαλλικό Look είναι προφανές: η παράλληλη προστασία του φυσικού νυχιού από κάτω, έτσι ώστε να μπορεί να ανακτήσει μεγάλη επαγγελματική φροντίδα σε σύντομο χρονικό διάστημα και η κομψότητα που ζητάει και πρέπει να έχει η κάθε μία μας όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα πολύ καλό μυστικό είναι ότι ταιριάζει για όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας.

                            ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ




                            • Η mascara είναι καλή τονίζει το γυναικείο βλέμμα αλλά ταυτόχρονα εάν την χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση καταστρέφει  τις βλεφαρίδες των ματιών. Οι βλεφαρίδες στα μάτια μας  βρίσκονται για να τα προστατεύουν.
                            • Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε mascara τόσο σταδιακά μικραίνουν οι βλεφαρίδες.
                            • Το ψαλίδι γυρίσματος των βλεφαρίδων σπάει τις βλεφαρίδες εύκολα οπότε δεν είναι καλό να το χρησιμοποιείτε.
                            • Φυσικά όσο πιο μεγάλες βλεφαρίδες έχετε τόσο μικρότερο πρόβλημα υπάρχει.
                            • Εάν έχετε μικρές βλεφαρίδες για να μη τις καταπονείται, υπάρχουν στην αγορά ψεύτικες βλεφαρίδες οι οποίες κυκλοφορούν σε φυσικά μεγέθη και δεν μοιάζουν με εξωπραγματικές είναι γυριστές και δείχνουν πυκνές και πλούσιες . Επισκεφτείτε μια αισθητικό και θα δείτε ένα φυσικό αλλά φανταστικό αποτέλεσμα.
                            • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε στη καθημερινότητα σας mascara και προτιμήστε να τονίσετε διαφορετικά τα μάτια σας (π.χ. με σκιά και μολύβι). Οι βλεφαρίδες είναι φτιαγμένες από τον οργανισμό μας έτσι ώστε να πέφτουν  στους δύο μήνες και να βγαίνουν νέες. Οι βλεφαρίδες εάν δεν καταπονούνται μπορούν να μεγαλώσουν εώς και 2-3 εκατοστά!!!
                            • Για την ενδυνάμωση τους πριν κοιμηθείτε βάλτε καστορέλαιο είναι ένα πολύ καλό προϊόν το βρίσκεται στα φαρμακεία και η τιμή του είναι πολύ χαμηλή (2-3 ευρώ).  

                            PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ

                            ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕ PEELING

                            Για να χαρίσετε βελούδινη όψη στο δέρμα σας, κάντε απολέπιση.

                            Επιλέγοντας ένα προϊόν σκραμπ τρίψτε απαλά όλο το σώμα με κυκλικές κινήσεις επιμένοντας στους αγκώνες, τα γόνατα και τις φτέρνες. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, ενώ η επιδερμίδα σας θα γίνει βελούδινη.

                              Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πίλινγκ: σε ένα μπολ ανακατέψτε 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη με 4 κ.σ. μέλι. Απλώστε το μείγμα σε όλο το σώμα και κάντε ελαφρύ μασάζ.

                                Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10

                                ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΑ ΝΥΧΙΩΝ

                                ΛΕΚΕΔΕΣ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ

                                Τα νύχια σας δεν είναι μόνο ένα βαρόμετρο για τη γενική κατάσταση της υγείας σας, αλλά επίσης αντικατοπτρίζει τις συνήθειές σας και τον τρόπο που φροντίζετε τα νύχια σας σε καθημερινή βάση. Ένα κίτρινο νύχι μερικές φορές μπορεί να προκαλείται από μια υποκείμενη παθολογική κατάσταση, το κάπνισμα, η τακτική χρήση βάψιμο (βερνίκι) των νυχιών και ορισμένα φάρμακα (συμπεριλαμβανομένων της: τετρακυκλίνης) μπορεί επίσης να προκαλέσει αποχρωματισμό των νυχιών.Μερικές φορές το κίτρινο χρώμα μπορεί να αντανακλά μια εσωτερική διαταραχή της υγείας ή μπορεί να είναι ένα προϊόν των συνηθειών σας ή τον τρόπο που φροντίζετε τα χέρια σας σε κάθε περίπτωση πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό και ίσως να χρειαστεί να κάνετε και κάποιες εξετάσεις.

                                Μια υποκείμενη ένδειξη  σε  ιατρικό πρόβλημα
                                • Τα νύχια που είναι κίτρινα μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας ιατρικής διαταραχής σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές περιλαμβάνουν: ηπατική νόσο, πνευμονική νόσο, διαβήτη, νεφρική νόσο, και διατροφικές ελλείψεις, κυρίως σίδηρο και ψευδάργυρο. Απλές εξετάσεις αίματος μπορεί να αποκλείσουν  γενικά τις περισσότερες αιτίες της  για ένα κίτρινο νύχι.
                                Μύκητας των νυχιών
                                • Ένα από τα πρώτα σημάδια όταν παθαίνουμε ονυχομυκητίαση είναι τα νύχια μας να αποκτούνε κίτρινο ή καφέ αποχρωματισμό . Ο μύκητας δρα και αναπτύσεται  κάτω από τα νύχια μπορεί να παράγει μια ποικιλία από χρωστικές ουσίες που μπορεί να χρωματίσει το νύχι  κίτρινο . Μπορεί να δείτε και περισσότερα συμπτώματα εάν η αιτία του κιτρίνισμα των νυχιών σας είναι μύκητας θα  περιλαμβάνει απολέπιση των νυχιών καθώς και μια δυσάρεστη οσμή, διότι ο μύκητας διασπά τα συστατικά των νυχιών. Επομένως εάν τα νύχια σας είναι κίτρινα και εμφανίζει και άλλα συμπτώματα πιθανώς οφείλεται σε μυκητιασική λοίμωξη,  θα πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας για να πάρετε κάποια αντιμυκητιακά φάρμακα.
                                Κάπνισμα;
                                • Το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσει κίτρινο χρωματισμό στα νύχια. Αν είστε καπνίστρια και έχετε αποκλείσει τις άλλες ιατρικές παθήσεις και τη δυνατότητα μυκητιασικής λοίμωξη, πολύ πιθανό το κιτρίνισμα να προέρχεται από τη  συνήθεια του καπνίσματος . Η ιδανική λύση τόσο για τα νύχια σας και τη γενική κατάσταση της υγεία σας θα είναι να σταματήσετε το κάπνισμα.
                                Έτσι, τα κίτρινα νύχια δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο  αλλά δεν είναι και στη μόδα.
                                Τι μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από  τις  κίτρινες κηλίδες στα νύχια σας που προκαλούνται από το βάψιμο των νυχιών.   

                                • Εάν χρησιμοποιούμε μανό σε σκούρο χρώμα και η συνεχής βαφή χωρίς βάση, είναι πολύ πιθανό να αφήσει λεκέδες κίτρινου χρώματος στα νύχια. Για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση, θα πρέπει κάθε φορά που βάφεις τα νύχια σου να τα περνάς στην αρχή  με  βάση . Με αυτό τον τρόπο, προστατεύεις την επιφάνεια των νυχιών και προλαβαίνεις τους λεκέδες.
                                Τι μπορούμε να κάνουμε σαν θεραπεία?
                                • Λεμόνι και αλάτι  για το κιτρίνισμα των νυχιών και του περιβάλλοντα χώρου επιδερμίδας   γύρω από αυτά
                                Υλικά:
                                1φλυτζάνι ζεστό νερό
                                Χυμό μισού λεμονιού και αλάτι
                                Ανάμιξε το χυμό μισού λεμονιού μέσα στο νερό και βύθισε τα δάχτυλά σου για 5' , με το μισό λεμόνι που περίσσεψε βάλε λίγο αλάτι πάνω και τρίψε τα δάχτυλά σου με γρήγορες κινήσεις.

                                ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΝΟ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

                                TIPS ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΝΟ
                                • Δεν βάζουμε αραιωτικό γιατί θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Για να μην πήζει το προϊόν σας, θα πρέπει να ρολάρετε ανάμεσα στα χέρια σας κάθε μπουκαλάκι βερνίκι περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν αρχίσουμε να το χρησιμοποιούμε. Έτσι, θα ανακατεύονται πολύ καλά όλα τα συστατικά τους και δεν θα πήζουν. Δεν το ανακατεύουμε με δύναμη πάνω κάτω γιατί όταν θα πάμε να το χρησιμοποιήσουμε θα είναι γεμάτο φυσαλίδες και το χρώμα θα παίρνει αέρα. Πρέπει να προσέχουμε να το κλείνουμε πολύ καλά όταν το  αποθηκεύουμε γιατί έτσι καταφέρνουμε να μην παίρνει αέρα μέσα και στεγνώνουν τα υλικά μας.

                                Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

                                ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

                                ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ
                                • Συνήθως αναγράφεται επάνω στη συσκευασία και είναι γραμμένοι οι μήνες που αντέχει το προϊόν  από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε, εάν δεν αναγράφετε επάνω υπολογίστε ένα χρόνο ζωής. Προσοχή εάν είναι φυτικό διατηρείται πολύ λιγότερο και μπορεί να φτάνει εώς έξι μήνες.


                                ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


                                ΜΠΙΚΙΝΙ


                                Το μπικίνι είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές αποτρίχωσης. Είναι πολύ ευαίσθητη, το δέρμα δεν είναι επίπεδο και συνήθως πονούμε πολύ όταν την κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε την αποτρίχωση στο μπικίνι σχετικά ανώδυνη απλά θα πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένα βήματα. 
                                 
                                • Αρχικά πριν κάνετε οτιδήποτε σκεφτείτε πόσο βολικό είναι να αποκτήσετε εξαιρετικά απαλό και βελούδινο δέρμα στο μπικίνι και μάλιστα να διαρκέσει για τρεις με τέσσερεις εβδομάδες!
                                •  Αν οι τρίχες σας είναι πολύ μακριές θα πρέπει να τις κόψετε με ένα ψαλίδι. Διαφορετικά θα πονέσετε πολύ. 
                                • Να χρησιμοποιήσετε το κλασικό κερί χωρίς ταινίες. Οι ταινίες είναι αποτελεσματικές μόνο στην επίπεδη επιδερμίδα. 
                                • Ξεκινήστε από έξω προς τα μέσα. Απλώστε το κερί σε μικρή επιφάνεια δέρματος. Έτσι θα πονέσει λιγότερο.
                                • Αν οι τρίχες σας είναι σκληρές από το ξυράφι τότε θα πονέσετε αρκετά. Όμως τις επόμενες φορές που θα επαναλάβετε την αποτρίχωση χωρίς να ξαναχρησιμοποιήσετε ξυράφι θα πονάτε όλο και λιγότερο και οι τρίχες θα κάνουνε την εμφάνισή τους όλο και πιο αραιά.
                                Αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση και στα χείλη τότε θέλει αρκετή προσοχή. Προτείνουμε να επισκεφθείτε μία αισθητικό.   Μην αφήσετε τις τρίχες να μεγαλώσουν πολύ. Έτσι θα πονέσετε λιγότερο. Μετά την αποτρίχωση απλώστε baby oil στην περιοχή. Επισκεφτείτε την αισθητικό σας περίπου μια φορά μετά από ένα μήνα και ξανακάνετε το ίδιο χωρίς όμως να έχετε χρησιμοποιήσει ξυράφι γιατί ξαναγυρνάτε πάλι στην αρχή.

                                    ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ

                                    ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ


                                      Το περίγραμμα χειλιών με το κατάλληλο κραγιόν είναι απαραίτητο για τους εξής λόγους:
                                    • Κάνει τα χείλια σας να δείχνουν ζωγραφιστά! Δοκιμάστε το κραγιόν με και χωρίς περίγραμμα. Θα δείτε ότι με το περίγραμμα τονίζονται καλύτερα, η λακουβίτσα στο άνω χείλος δείχνει πιο θηλυκή και τα χείλη σας δείχνουν ζωγραφιστά!
                                    • Με το περίγραμμα μπορούν τα χείλη να δείξουν μεγαλύτερα αν τραβήξετε τη γραμμή λίγο πιο έξω από τα χείλη. Τι άλλο όμως μπορούμε να κάνουμε για να δείξουν τα χείλη μας πιο γεμάτα;
                                      Αφού φορέσετε το περίγραμμα και το κραγιόν σας πάρτε λίγη
                                      άσπρη σκιά. Βάλτε λίγη στο δάχτυλο σας και απλώστε την στο κέντρο των χειλιών σας. Τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω χείλος. Τα χείλη σας θα έχουν πιο πολύ όγκο.
                                    • Μπορείτε να βάλετε μολύβι χειλιών και μέσα στα χείλη πριν βάλετε το κραγιόν. Έτσι το κραγιόν σας θα μένει σταθερό για ώρες.
                                    • Το κραγιόν προσέξτε να μην είναι πολύ ρευστό ή πολύ ξηρό.
                                    Το χρώμα παίζει ρόλο?  
                                    • Αν έχετε μεγάλα χείλη μπορείτε άνετα να βάλετε όποιο κραγιόν θέλετε. Αν όμως τα χείλη σας είναι μικρά επιλέξτε σίγουρα κάποιο ανοιχτόχρωμο.
                                                                                                                             
                                                                                      

                                    Δευτέρα, Φεβρουαρίου 6

                                    ΦΟΡΜΕΣ GEL

                                    GLAMOUR MODA NAILS
                                      
                                    Καλησπέρα κορίτσια!!! η καινούρια τάση της μόδας είναι να κάνετε στα νύχια σας φόρμες με επιμήκυνση gel και μπορείτε να κάνετε και σχέδια αλλά και να τα βάψετε, επειδή το τζελ είναι διαφανές ή με glitter μπορείτε εάν θέλετε να προσθέσετε κάποιο βερνίκι με χρώμα της επιλογή σας,  δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα διαρκούν περίπου ένα μήνα, μετά τις 15 ημέρες πιθανώς να χρειαστούν συντήρηση. H εφαρμογή διαρκεί περίπου δύο ώρες και γίνεται μόνο από ειδικευμένη σε αυτό το τομέα τεχνίτρια νυχιών και το κόστος ανέρχεται από 40 εώς 70 ευρώ.

                                    Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

                                    Σάββατο, Φεβρουαρίου 4

                                    ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΝΥΧΙΩΝ

                                    GLAMOUR MYSTIQUES

                                    Η ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ - ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ


                                     TIPS ΝΥΧΙΩΝ

                                    Τα νύχια μας συχνά σπάνε ή έχουν επάνω άσπρα στίγματα. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε υγιή και δυνατά νύχια; 
                                    • Οι βιταμίνες C, B, η βιοτίνη και το ασβέστιο είναι απαραίτητα για γερά νύχια. Φροντίστε να τις ενσωματώσετε στη διατροφή σας.
                                    • Ενυδατώστε τα νύχια σας κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε με κρέμα χεριών ή με ελαιόλαδο.
                                    • Να φοράτε πάντα γάντια όταν πλένετε πιάτα.
                                    • Να φοράτε πάντα βαμβακερές κάλτσες.
                                    • Αν έχετε άσπρα στίγματα στα νύχια σας να τρώτε ένα βραστό αυγό ή να πίνετε τουλάχιστον ένα ποτήρι γάλα κάθε μέρα. 
                                    Το δέρμα των χεριών μας πρέπει να είναι μαλακό και ευέλικτο, και δεν θα πρέπει να είναι πολύ σκληρό,   τα νύχια μας όμως δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακά , έτσι ώστε να μην ραγίζουν και να μη σπάνε. Και τα πολύ σκληρά νύχια όμως δεν είναι ευχάριστα καθώς οι ρωγμές και οι γωνίες στη μορφή τους τα καθιστούν ευάλωτα. Ένα νύχι θα πρέπει να είναι εξίσου συμβατό με το δέρμα, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ μαλακό και επειδή δεν μπορούμε να έχουμε σχεδόν πάντα βαμμένα τα νύχια μας. θα πρέπει να τα αφήνουμε για κάποιο διάστημα άβαφα ώστε να μπορούν να αναπνέουν. 

                                    Τι άλλο όμως μπορούμε να κάνουμε για να δυναμώσουν; Προτείνουμε μία αποτελεσματική μάσκα νυχιών.
                                    • Ζεστάνετε λίγο αμυγδαλέλαιο ρίξτε μία κουταλιά μέλι και βουτήξτε μέσα τα νύχια σας. Αφήστε τα για 10 λεπτά μέσα σε αυτό. Μη τα ξεπλύνετε για μισή ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα φορέστε γάντια ενώ έχετε το αμυγδαλέλαιο στα νύχια σας.

                                    Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

                                    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΚΡΩΝ

                                    ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ  ΜΟΝΙΜΟ-ΑΠΛΟ-ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
                                    ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ -  ΑΚΡΥΛΙΚΟ -  GEL  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Κ’ ΣΧΕΔΙΑ
                                    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΗ ΑΛΕΡΓΙΚΑ 
                                    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΛΙΒΑΝΟ ΓΙΑ 100% ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΛΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ .
                                    ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ 
                                    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
                                    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - B' ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
                                    ΕΛΕΝΑ

                                    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

                                    ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Κ’ ΑΠΛΟ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MALLU-WILZ K' KRYOLAN 
                                    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΗ ΑΛΕΡΓΙΚΑ
                                    ΤΑ  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΒΑΝΟ
                                    ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
                                    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
                                    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - Β' ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
                                    ΕΛΕΝΑ

                                    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

                                    ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ  Κ’ ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ
                                    ΜΑΣΑΖ ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ - CUPPING ΜΑΣΑΖ - PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ
                                    ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ -ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΑΝΩΔΙΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
                                    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΗ ΑΛΕΡΓΙΚΑ
                                    ΤΑ  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΒΑΝΟ
                                    ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
                                    ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
                                    ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - Β' ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
                                    ΕΛΕΝΑ

                                    ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ  ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
                                    «Είναι όντως αναίμακτη η θεραπεία;»
                                    Ναι, πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη, ασφαλή, χωρίς επιπλοκές και χειρουργικό τραπέζι, με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες. Η λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι είναι πολύ απλή: με τη διοχέτευση παλμικού ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω ενός μηχανήματος ηλεκτροδιέγερσης, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρά άμεσα στα λιποκύτταρα. Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Έτσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν εμφανίζονται ξανά στο ίδιο σημείο. Τα υγρά που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στην κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλονται κυρίως με τα ούρα, γι' αυτό και επιβάλλεται η κατανάλωση άφθονου νερού. Το λίπος διαλύεται σταδιακά και ελεγχόμενα, χωρίς τραυματισμούς ή σημάδια.
                                    «Πόσο ασφαλής είναι;»
                                    Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση ή άλλα μηχανήματα που εισέρχονται στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθάνεσαι απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορείς να επιδοθείς σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δε φοράς κορσέ, δεν έχεις σημάδια και δεν παίρνεις φάρμακα. Γι' αυτό, εξάλλου, η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Το μηχάνημα έχει δοκιμαστεί από εμένα αλλά και σε όσους έχω κάνει εφαρμογή προγράμματος είχε απίστευτα αποτελέσματα και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα . H  συνεδρία στοιχίζει μόνο 20 ευρώ για τα μέλη του blog και οι 10 συνεδρίες 150 ευρώ και διαρκούν 1 ώρα η κάθε μία.

                                    CUPPING  ΜΑΣΑΖ
                                    Το cupping μασάζ είναι η μέθοδος εφαρμογής με βεντούζες αποτελεί μια τεχνική μασάζ που βασίζεται στις βεντούζες. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση το μασάζ βοηθά δραστικά να παροχετεύει τα κατακρατημένα υγρά και τοις τοξίνες. Τονώνει το περιφερειακό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς του σώματος.
                                    Με τον όρο βεντούζες αναφερόμαστε σε μια παλιά κινεζική πρακτική κατά την οποία ένα ποτήρι ή φλιτζάνι εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα, η πίεση μέσα σ' αυτό μειώνεται (είτε με τη χρήση θερμότητας είτε με την αφαίρεση του αέρα), έτσι ώστε το δέρμα και οι επιφανειακές μυϊκές στοιβάδες να τραβηχτούν και να μείνουν για λίγο μέσα στο ποτήρι.
                                    Μέθοδοι
                                    Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τύποι βεντούζες: ξηρές βεντούζες και  υγρές βεντούζες ή  βρεγμένες  βεντούζες είναι πιο συχνές όπου χρησιμοποιείται θερμότητα με φωτιά .  Κατά γενικό κανόνα, οι υγρές βεντούζες παρέχουν μια πιο "θεραπευτική αγωγή» για τη διαχείριση των ασθενών, ενώ οι ξηρές  βεντούζες ενδείκνυται για μια πιο "θεραπευτική προσέγγιση για χαλάρωση». Προτίμηση ποικίλλει ανάλογα με τους επαγγελματίες και τους πολιτισμούς. Προσοχή!! να εμπιστευτείτε κατάλληλο αισθητικό με εμπειρία για τις υγρές βεντούζες γιατί μπορεί να σας προκαλέσει έγκαυμα ή να σας αφήσει σοβαρά σημάδια στο σημείο εφαρμογής.
                                    Ενδείξεις για θεραπεία
                                    Κρυολογήματα, γρίπη
                                    Βρογχίτιδα και βήχας
                                    Άσθμα
                                    Αρθριτικά - τοπικά σημεία
                                    Περιαρθρίτιδα του ώμου
                                    Χρόνια οσφυαλγία
                                    Οξύς τραυματισμός στη μέση

                                    Εγώ προσφέρω και έχω εμπειρία στις  υγρές βεντούζες (με φωτιά)  όπου είναι ποιο δραστικές και θεραπευτικές. Η τιμή είναι μόνο 25 ευρώ και διαρκεί μία ώρα.