Δευτέρα, Μαΐου 14

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ


ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΠΡΩΤΗ!!!
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ?
Το κολλαγόνο, είναι απαραίτητη ουσία του οργανισμού, που μεγαλώνοντας, δυστυχώς μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης. 
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το θαυματουργό, υγρό κολλαγόνο, είναι  ένα προϊόν  που αποτελεί κορυφαία εξέλιξη και βήμα στη τεχνολογία του κολλαγόνου, αφού στην υγρή μορφή του και στην κατάποση από το στόμα, είναι τόσο άμεσα  απορροφήσιμο από τον οργανισμό, όσο και περισσότερο αποδοτικό από ποτέ.
Το κολλαγόνο αποτελεί βασικό συστατικό του δέρματος και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από ΚΑΝΕΝΑ είδος τροφής. Δηλαδή εάν μας λείπει σίδηρος μπορούμε να φάμε φακές, αν μας λείπουν βιταμίνες μπορούμε να τις αναπληρώσουμε με φρούτα, με το κολλαγόνο δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο.
Συνεπώς η χορήγησή του καθίσταται υποχρεωτική μέσω του συμπληρώματος  διατροφής.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ?
Δεν υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που να μην τους είναι απολύτως  απαραίτητη η χορήγησή του απευθύνεται σε όλους  εκτός  εάν πάσχετε από νεφρική ανεπάρκεια,  από έγκυες και εάν είσαστε διαβητικοί πρέπει να απευθυνθείτε στον ιατρό σας για την χορήγηση του. Οι ευεργετικές του ικανότητες είναι αμέτρητες, και έχουν εφαρμογή τόσο στην αισθητική όσο και στην υγεία μας. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουμε από ηλικία 25 χρονών  και άνω και σαν  πρόληψη για να κρατάμε τον συνδετικό ιστό μας  αναζωογονημένο και να μπορεί  να ανανεώνονται .

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ?
Στην κοσμητική αισθητική, τα αποτελέσματα είναι άμεσα  και ορατά πολλές φορές πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος μήνας εφαρμογής του προϊόντος. Το πρόσωπό μας αναζωογονείται, τα μαλλιά και τα νύχια δυναμώνουν, μακραίνουν και προστίθεται μία λάμψη πάνω τους. 
Σε αρκετές περιπτώσεις, έχει αποδειχτεί  πως βοηθάει τη διαχείριση του σωματικού λίπους μέσω του μεταβολισμού με όλα τα οφέλη που συνεπάγονται.
Στην ιατρική βρίσκετε ακόμα μια καταπληκτική εφαρμογή του. Μεγαλώνοντας και λόγω της καταπόνησης τόσο στα γυμναστήρια, όσο και από την αύξηση του βάρους μας, σε συνδυασμό με την ελάττωση  του φυσικού κολλαγόνου που παράγουμε, έχουν ως αποτέλεσμα να επιβαρύνονται τρομακτικά οι αρθρώσεις μας. Φυσική συνέπεια αυτού είναι να τρίβονται μεταξύ τους τα οστά και με φυσικό επακόλουθο να δημιουργούνται φλεγμονές και πόνοι στις αρθρώσεις (αρθριτικά προβλήματα). Το κολλαγόνο έχει απίστευτη εφαρμογή και θεραπευτική δράση και σε αυτό τον τομέα. Ακόμα θαυματουργική ιδιότητα έχει στον ύπνο μας αισθανόμαστε ξεκούραση και κοιμόμαστε πιο ήσυχα.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ & ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝ? 
Το Pro-Active Υγρό Κολλαγόνο έχει εγκριθεί τόσο από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), όσο και από το FDA (Food and Drug Administration) την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, καθώς επίσης και από το Μinistry of Health of England. Η χώρα παρασκευής του είναι η Αγγλία και για τη μεταφορά του στην Ελλάδα ακολουθούνται όλες οι εγκεκριμένες διαδικασίες από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ?
Το κόστος του είναι πραγματικά χαμηλό αν αναλογιστούμε όλες τις ευεργετικές ιδιότητές  και ιδίως εάν σκεφτούμε  ότι ακόμα και  το υαλουρονικό  οξύ  γίνεται για να παράγει και να διατηρεί ο οργανισμός μας το κολλαγόνο. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φαρμακεία και η τιμή του  ανέρχεται από 45  έως 50 ευρώ. Διατίθεται σε σκεύασμα των 500ml (βλέπε φωτογραφία), που παρέχει  δοσομετρητή στο καπάκι με  την ημερήσια συνιστώμενη δόση κολλαγόνου,  τελειώνει σε  ένα μήνα και καλά είναι η χορήγησή του να γίνεται τις βραδινές ώρες  για να μπορεί να το επεξεργαστεί καλύτερα  ο οργανισμός μας , δεν επηρεάζεται εάν πιούμε αλκοόλ, εάν θέλουμε μπορούμε να το διαλύσουμε σε ένα ποτηράκι νερό και καλό είναι μετά αφού το πάρουμε να πιούμε νερό για να δουλέψει καλύτερα το έχει ανάγκη ο οργανισμός μας. Η γεύση του δεν είναι δυσάρεστη και το βρίσκουμε σε δύο γεύσεις : φράουλα και λεμόνι.

Πιστεύω σας βρήκα από τα καλύτερα μυστικά ομορφιάς και σχετικά φτηνό εάν υποθέσουμε ότι για αυτές τις θεραπείες θέλαμε μια περιουσία!!!

13 σχόλια:

  1. Καλημέρα Έλενα μου.Πολύ ενδιαφέρον!Εγώ ήξερα μόνο οτι το κολλαγόνο το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο.Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μου ακούγεται!....Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια! Έχεις βραβείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Το προϊόν αυτό είναι νέο κυκλοφορεί σε όλα τα φαρμακεία και είναι πάρα πολύ καλό, εώς σήμερα το ξέραμε να παρέχεται στον οργανισμό με άλλες μεθόδους η επιστήμη προχωράει και κυκλοφορεί νέα πράγματα και προς όφελος δικό μας παρέχεται σε υγρή μορφή διά στόματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5:09 μ.μ.

    Σε περιμένει ένα βραβείο από εμένα!
    Φιλάκια!!!

    http://beautystr.blogspot.com/2012/05/demi-blog-httpbasilikis-art.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Hi dear..this is preethi..i have started a new blog..pls follow my blog..i will be happy to follow u back..dont forget to post link of ur blog..http://cutepinksandpurples.blogspot.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. eixa akousei gia auto,alla den gnwriza kati..
    polu xrystikes oi plirofories sou :)
    tha xarw polu ana peraseis mia bolta kai apo to blog mou,exw giveaway ayto to kairo!

    http://xouxounitsa.blogspot.com

    filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειά σας να σας αναφέρω και κάτι σχετικά με αυτό το άρθρο επειδή το ανακάλυψα αρκετά νωρίς, εγώ ήδη το έχω δοκιμάσει. Μου έστειλε μήνυμα δημοσιογράφος και μου ανέφερε ότι κάποιος συνάδελφος του έκανε αναδημοσίευση το άρθρο για το κολλαγόνο σε μεγάλη εφημερίδα ευρέως κυκλοφορίας (πιστεύω έχουνε εμπνευστεί και αρκετά άλλοι να το παρουσιάσουνε) και μετά από αγορά της εφημερίδας που έκανα όντως υπήρχε άρθρο της για το κολλαγόνο εννοείετε φυσικά ότι δεν ανέφερε την πηγή. Δεν πειράζει εγώ θα κάνω αυτό που ξεκίνησα και ας με ακολουθούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς το δικό σου άρθρο; Μπράβο που το επιλέξανε, αλλά πρέπει να αναφέρουν πού το βρήκαν.

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Demi. Ναι το συγκεκριμένο για το κολλαγόνο. Εντάξει όχι ότι είναι κάτι το σπουδαίο αλλά τουλάχιστον εγώ το έφερα σαν είδηση πρώτο.

      Διαγραφή
    3. Αλλά και καλύτερα που το αναφέρανε τουλάχιστον να γίνει γνωστό και να ενημερωθεί ο κόσμος γιατί από το δικό μου blog θα είχε μικρή απήχηση!!!

      Διαγραφή

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!