Παρασκευή, Φεβρουαρίου 3

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΖΕΣΤΟ  Κ’ ΚΡΥΟ ΚΕΡΙ
ΜΑΣΑΖ ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ - CUPPING ΜΑΣΑΖ - PEELING ΣΩΜΑΤΟΣ
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ -ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΑΝΩΔΙΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΗ ΑΛΕΡΓΙΚΑ
ΤΑ  ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΛΙΒΑΝΟ
ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ - Β' ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ
ΕΛΕΝΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ - ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ  ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
«Είναι όντως αναίμακτη η θεραπεία;»
Ναι, πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη, ασφαλή, χωρίς επιπλοκές και χειρουργικό τραπέζι, με ορατά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες. Η λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι είναι πολύ απλή: με τη διοχέτευση παλμικού ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω ενός μηχανήματος ηλεκτροδιέγερσης, τοπικά στις περιοχές όπου εντοπίζεται το πρόβλημα, επιδρά άμεσα στα λιποκύτταρα. Το ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται σπάει την κυτταρική μεμβράνη και διαλύει τα λιποκύτταρα. Έτσι, ο αριθμός τους ελαττώνεται και δεν εμφανίζονται ξανά στο ίδιο σημείο. Τα υγρά που προέρχονται από τη διάλυση των λιποκυττάρων περνούν στην κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλονται κυρίως με τα ούρα, γι' αυτό και επιβάλλεται η κατανάλωση άφθονου νερού. Το λίπος διαλύεται σταδιακά και ελεγχόμενα, χωρίς τραυματισμούς ή σημάδια.
«Πόσο ασφαλής είναι;»
Παρέχει 100% ασφάλεια στην εφαρμογή της, γιατί δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση ή άλλα μηχανήματα που εισέρχονται στο δέρμα. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας αισθάνεσαι απόλυτη ασφάλεια και αμέσως μετά μπορείς να επιδοθείς σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, αφού δε φοράς κορσέ, δεν έχεις σημάδια και δεν παίρνεις φάρμακα. Γι' αυτό, εξάλλου, η μέθοδος ενδείκνυται για κάθε ηλικία και οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Το μηχάνημα έχει δοκιμαστεί από εμένα αλλά και σε όσους έχω κάνει εφαρμογή προγράμματος είχε απίστευτα αποτελέσματα και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα . H  συνεδρία στοιχίζει μόνο 20 ευρώ για τα μέλη του blog και οι 10 συνεδρίες 150 ευρώ και διαρκούν 1 ώρα η κάθε μία.

CUPPING  ΜΑΣΑΖ
Το cupping μασάζ είναι η μέθοδος εφαρμογής με βεντούζες αποτελεί μια τεχνική μασάζ που βασίζεται στις βεντούζες. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση το μασάζ βοηθά δραστικά να παροχετεύει τα κατακρατημένα υγρά και τοις τοξίνες. Τονώνει το περιφερειακό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και στους μαλακούς ιστούς του σώματος.
Με τον όρο βεντούζες αναφερόμαστε σε μια παλιά κινεζική πρακτική κατά την οποία ένα ποτήρι ή φλιτζάνι εφαρμόζεται πάνω στο δέρμα, η πίεση μέσα σ' αυτό μειώνεται (είτε με τη χρήση θερμότητας είτε με την αφαίρεση του αέρα), έτσι ώστε το δέρμα και οι επιφανειακές μυϊκές στοιβάδες να τραβηχτούν και να μείνουν για λίγο μέσα στο ποτήρι.
Μέθοδοι
Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τύποι βεντούζες: ξηρές βεντούζες και  υγρές βεντούζες ή  βρεγμένες  βεντούζες είναι πιο συχνές όπου χρησιμοποιείται θερμότητα με φωτιά .  Κατά γενικό κανόνα, οι υγρές βεντούζες παρέχουν μια πιο "θεραπευτική αγωγή» για τη διαχείριση των ασθενών, ενώ οι ξηρές  βεντούζες ενδείκνυται για μια πιο "θεραπευτική προσέγγιση για χαλάρωση». Προτίμηση ποικίλλει ανάλογα με τους επαγγελματίες και τους πολιτισμούς. Προσοχή!! να εμπιστευτείτε κατάλληλο αισθητικό με εμπειρία για τις υγρές βεντούζες γιατί μπορεί να σας προκαλέσει έγκαυμα ή να σας αφήσει σοβαρά σημάδια στο σημείο εφαρμογής.
Ενδείξεις για θεραπεία
Κρυολογήματα, γρίπη
Βρογχίτιδα και βήχας
Άσθμα
Αρθριτικά - τοπικά σημεία
Περιαρθρίτιδα του ώμου
Χρόνια οσφυαλγία
Οξύς τραυματισμός στη μέση

Εγώ προσφέρω και έχω εμπειρία στις  υγρές βεντούζες (με φωτιά)  όπου είναι ποιο δραστικές και θεραπευτικές. Η τιμή είναι μόνο 25 ευρώ και διαρκεί μία ώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!