Τρίτη, Φεβρουαρίου 7

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΜΠΙΚΙΝΙ


Το μπικίνι είναι από τις πιο δύσκολες περιοχές αποτρίχωσης. Είναι πολύ ευαίσθητη, το δέρμα δεν είναι επίπεδο και συνήθως πονούμε πολύ όταν την κάνουμε. Μπορούμε να κάνουμε την αποτρίχωση στο μπικίνι σχετικά ανώδυνη απλά θα πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένα βήματα. 
 
  • Αρχικά πριν κάνετε οτιδήποτε σκεφτείτε πόσο βολικό είναι να αποκτήσετε εξαιρετικά απαλό και βελούδινο δέρμα στο μπικίνι και μάλιστα να διαρκέσει για τρεις με τέσσερεις εβδομάδες!
  •  Αν οι τρίχες σας είναι πολύ μακριές θα πρέπει να τις κόψετε με ένα ψαλίδι. Διαφορετικά θα πονέσετε πολύ. 
  • Να χρησιμοποιήσετε το κλασικό κερί χωρίς ταινίες. Οι ταινίες είναι αποτελεσματικές μόνο στην επίπεδη επιδερμίδα. 
  • Ξεκινήστε από έξω προς τα μέσα. Απλώστε το κερί σε μικρή επιφάνεια δέρματος. Έτσι θα πονέσει λιγότερο.
  • Αν οι τρίχες σας είναι σκληρές από το ξυράφι τότε θα πονέσετε αρκετά. Όμως τις επόμενες φορές που θα επαναλάβετε την αποτρίχωση χωρίς να ξαναχρησιμοποιήσετε ξυράφι θα πονάτε όλο και λιγότερο και οι τρίχες θα κάνουνε την εμφάνισή τους όλο και πιο αραιά.
Αν θέλετε να κάνετε αποτρίχωση και στα χείλη τότε θέλει αρκετή προσοχή. Προτείνουμε να επισκεφθείτε μία αισθητικό.   Μην αφήσετε τις τρίχες να μεγαλώσουν πολύ. Έτσι θα πονέσετε λιγότερο. Μετά την αποτρίχωση απλώστε baby oil στην περιοχή. Επισκεφτείτε την αισθητικό σας περίπου μια φορά μετά από ένα μήνα και ξανακάνετε το ίδιο χωρίς όμως να έχετε χρησιμοποιήσει ξυράφι γιατί ξαναγυρνάτε πάλι στην αρχή.

      2 σχόλια:

      1. Ανώνυμος12:18 π.μ.

        Καλησπερα θελω να κανω αποτριχωση με κερι για πρωτη φορα και σκευτομουνα να το κανω μονη μου στο σπιτι. Πιστευεις οτι θα τα καταφερνα μονη μου συμφωνα με τις συμβουλες σου; Σε ευχαριστω!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλησπέρα, πιστεύω δεν είναι δύσκολο να το κάνεις μόνη σου αλλά καλύτερα την πρώτη φορά να σου δείξει κάποιος επαγγελματίας γιατί έχει την τεχνική του και χρειάζεται να δεις την πρακτική από κοντά και σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσεις και τα κατάλληλα σύνεργα και κεριά.

          Διαγραφή

      Ευχαριστώ για το σχόλιo σας!